Heineken SmartDispense представив довідник Green Pub Guide, в якому представлені паби по всій Великобританії, які зробили значні зусилля зі скорочення викидів вуглецю і кроки для того, щоб стати більш екологічними.
Довідник включає 55 британських пабів, барів та ресторанів. Один із них належить Кендіс Браун, партнеру кампанії та переможниці Great British Bake Off.
Ініціатива також спрямована на те, щоб спонукати інші паби по всій країні черпати натхнення та шукати способи покращити та зміцнити свою екологічну репутацію.
Довідник доступний в мережі і містить повну інформацію про найкращі екологічно чисті об’єкти з описом заходів, які вони вживають для забезпечення більшої стійкості, що дозволяє вибрати ті, які найбільше відповідають цінностям бізнесу, який хоче також змінитись. Ключові ініціативи включають: місцеве меню та меню з низькими цінами на їжу; стійкі ремонти та розширення; скорочення втрат води та CO2 за допомогою такого обладнання, як SmartDispense, інноваційне рішення для розливу пива та сидру.
Челсі Роу, голова відділу сталого розвитку Heineken, сказала: «Паби є наріжним каменем британської культури, що просякнута традиціями і викликає захоплення у спільнотах по всій країні. Зараз як ніколи важливо, щоб паби вносили свій внесок у розвиток планети, роблячи кроки, великі та малі, щоб зменшити свій вплив на планету та зробити паб екологічнішим».