Для українських роботодавців створять диджитал-довідник щодо взаємодії з ветеранами та ветеранками
15 Сер 2024, 16:36

Для українських роботодавців створять диджитал-довідник щодо взаємодії з ветеранами та ветеранками

1+1 media анонсує запуск масштабного соціального проєкту «Життя після шрамів», у межах якого разом з robota.ua й у партнерстві з Міністерством у справах ветеранів України збирає досвід українських роботодавців щодо реінтеграції ветеранів та ветеранок до цивільної роботи.

Ініціатива заснована на більш ніж 10-річному релевантному досвіді 1+1 media в комунікації з ветеранами та ветеранками й включатиме різноманітні формати: від спецпроєктів на диджитал-платформах і Київстар ТБ, соціальної реклами, тематичних партнерств з українським бізнесом, до інтеграції в телевізійні програми й рубрики.

Проєкт є важливим кроком у розбудові суспільства без барʼєрів й у створенні сприятливих умов для ветеранів та ветеранок, допомагаючи їм успішно інтегруватися в цивільне життя та впоратися з проблемами, які виникають на цьому шляху. Слоган проєкту — «У цивільному житті — ти не один», тож практичними діями, не словами, ми будемо робити все можливе, аби наші захисники й захисниці почувалися комфортно, проходячи цей шлях адаптації.
Ярослав Пахольчук
генеральний директор 1+1 media

У медіакомпанії анонсують, що першим кроком у масштабуванні проєкту назовні, який уже тривалий час впроваджується всередині 1+1 media, буде створення диджитал-довідника для роботодавців спільно з сайтом для пошуку роботи robota.ua. Його мета — зібрати унікальний досвід українського бізнесу у взаємодії з ветеранами та ветеранками.

Онлайн-документ міститиме практичні рекомендації, кейси й стратегії роботодавців, які успішно адаптували свої робочі процеси й політики для інтеграції ветеранів та ветеранок у свої команди. 1+1 media спільно з robota.ua забезпечить широку дистрибуцію цього ресурсу для всіх зацікавлених сторін, висвітлюючи важливі проєкти свідомого українського бізнесу й надихаючи роботодавців, які тільки починають системно працювати з ветеранами та ветеранками.

Долучитися до створення диджитал-довідника «Життя після шрамів» можуть українські бізнеси, які мають релевантний досвід з реінтеграції ветеранів та ветеранок.

Заповнити анкету можна за посиланням. Збір кейсів триватиме до кінця 2024 року.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео