06 Чер 2024, 11:28

Для котячих татусів створили лімітовану серію худі

Компанія зі страхування домашніх тварин Felix Cat Insurance оголосила про випуск лімітованої серії худі для котячих татусів, які мають вбудовану кишеню для перенесення котів вагою до 4,5 кг.

За останні чотири роки 27% чоловіків всиновили котів, що перевищує показник 18% жінок — це 1,5 мільйона чоловіків, які з гордістю стали котячими батьками. Щоб вшанувати цих нових котячих татусів, які ламають стереотипи про котячих мам, Felix Cat Insurance просуває одяг, створений для любителів котів, які хочуть з гордістю носити своє звання батька домашнього улюбленця.

Знаючи, що 33% чоловіків-батьків домашніх тварин страждають від страху розлуки, коли вони далеко від своїх улюбленців, ці худі розроблені, щоб зміцнити зв’язок людини з котами, тримаючи їх поруч за допомогою передньої кишені.

«У Felix ми любимо бачити, як котячі татусі ламають стереотипи, — говорить Джеймі Максфілд, директор з маркетингу Felix Cat Insurance. — Наше худі — це не просто прикол до Дня батька, це данина поваги всім завзятим котячим татусям, беззастережно віддані своїм котячим улюбленцям».

Для створення худі для котячих батьків, Felix Cat Insurance співпрацював з котячим татусем та інфлюенсером Абрамом Енглом та його котом Куртом. 100% коштів від продажу худі, ціна яких становить $50 за штуку, буде спрямовано до організації із захисту тварин Nashville Humane Association.

Розкажіть друзям про новину