13 Бер 2024, 16:49

Heinz представив підливу як новий кетчуп

Компанія Heinz прагне зробити підливу новим кетчупом, щоб заповнити прогалину між другою за величиною підкатегорією та культовою червоною смаковою добавкою, з якою знайомі багато споживачів.

Нова маркетингова ініціатива заохочує покупців використовувати підливи Heinz так само, як вони використовують кетчуп, розширюючи можливості для покупок за межами святкових періодів, на які припадає близько 45% продажів підлив Heinz.

«Дослідження культури показало нам, що ірраціональна любов шанувальників до Heinz поширюється і на наші підливи, але багато хто не покладається на цей продукт регулярно, оскільки не усвідомлює, наскільки простим і універсальним він може бути на щоденній основі, — сказала Меган Ланг, директорка з бренд-комунікацій Heinz. — «Gravy is the New Ketchup» використовує культовий статус компанії Heinz та її роль лідера в категорії смакових добавок, щоб заохотити споживачів використовувати наш соус так само, як вони використовують наш кетчуп — з чим завгодно і як завгодно».

Heinz стимулює цю «ірраціональну любов» за допомогою різних рекламних каналів, включаючи онлайн-відео та зовнішню рекламу. Платні медіа на Meta, TikTok та Pinterest мають на меті підвищити обізнаність та спонукати до випробувань через заклики до дії та натхнення рецептами, у той час як креатори залучатимуть для створення контенту «міленіалів, які люблять підливи».

Серія публікацій у TikTok та Instagram під назвою «Gravy Hot Takes» демонструє нові способи використання споживачами підливи як смакової добавки до картоплі фрі, хот-догів та більш несподіваних страв, таких як брауні. В одному з таких випадків контент — можливо, з іронією — спонукає споживачів пити підливу з горнятка або у вигляді «м’ясного смузі».

Щоб ще більше розширити ідентичність підливи, Heinz пропонує три вегетаріанські смаки («Смажений часник + розмарин», «Карамелізована цибуля + чебрець» та «Прованські трави») в рамках лінійки «Herbed Gravy».

«It Has To Be Heinz» була запущена минулого року як перша уніфікована глобальна маркетингова платформа компанії Heinz. У січні компанія дебютувала зі своєю найбільшою глобальною маркетинговою кампанією «The Wait», яка відзначила споживачів, які готові почекати, щоб поїсти, а не накидатися на їжу без кетчупу.

Розробкою кампанії займалось агентство Wieden + Kennedy.

Розкажіть друзям про новину