«Футбол може вбити»: інформаційна кампанія зобразила родимки у формі спортсменів
24 Чер 2024, 16:53

«Футбол може вбити»: інформаційна кампанія зобразила родимки у формі спортсменів

Організація з підвищення обізнаності про меланому Melanoma Fund оголосила про запуск кампанії «Silhouettes», яка привертає увагу до ризиків занять спортом на відкритому повітрі влітку без належного захисту від сонця.

Незважаючи на те, що меланома майже на 100% виліковна на першій стадії, вона є одним з найсмертоносніших видів раку, від якого щороку помирає понад 2300 людей лише у Великій Британії. Кампанія має на меті підвищити обізнаність про важливість перевірки та захисту шкіри під час занять спортом на свіжому повітрі.

Кампанія стартувала на початку масового спортивного літа, і в ній зображені незахищені родимки, які переросли в меланоми. Їхні силуети віддзеркалюють форму футболіста, плавця та велосипедиста і зображені на ділянках тіла, де меланома зазвичай зустрічається у кожного типу шкіри.

Знімки були зроблені фотографом Джеймсом Деєм, який тісно співпрацював з хірургом, що займається лікуванням раку шкіри, щоб забезпечити максимальну достовірність роботи. Голлівудська візажистка Мелані Леніган також була залучена до роботи над створенням та нанесенням зображень меланоми на кожного спортсмена.

Робота створена агентством Neverland за підтримки Clear Channel Outdoor.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео