Український простір краси присвятив відеокампейн трансформації всередині та зовні
05 Жов 2023, 16:48

Український простір краси присвятив відеокампейн трансформації всередині та зовні

Простір свідомої краси 365 STUDIO представив відеокампейн, присвячений темі трансформації. Він стає точкою відліку для змін бренду і демонструє найближчі плани 365 — зосередження на свідомій красі, ментальному стані клієнтів та відкриття в Києві нової найбільшої студії мережі. 

З моменту заснування 365 STUDIO команда обрала для себе шлях свідомого підходу до кожного кроку роботи: від вибору етичних брендів до екологічних стосунків між собою.

Також мережа оголосила Амбасадоркою зі сталого розвитку 365 STUDIO Анастасію Дєєву — громадську діячку, а також менторку з жіночого лідерства та сталого розвитку.

«Зараз ми чітко розуміємо, що хочемо бути місцем безпеки під час будь-яких змін чи прийняття рішень; місцем, де кожен може прийти перезавантажитися або просто відновити сили після ночі без сну. Бути комфортним простором для маленьких оновлень або великих трансформацій», — розповідає засновниця 365 STUDIO Ірина Попова.

Бренд починає новий розділ своєї історії з символічного для них кампейну: «Оновлення ззовні — трансформація всередині».

Усім знайомий стан під час косметичних процедур: 40 хвилин чи кілька годин часу у місці власного спокою і думок — саме на цьому відчутті базується історія відео. На перший погляд, це звичайний день в салоні 365: дівчина в студії на паралельних послугах, прослуховує медитації. Насправді ж, вона має змогу зануритися у свої почуття, роблячи крок назустріч собі. В той самий час, другий герой відео проходить шлях своєї трансформації зсередини. Зелений колір у відео символізує гармонію, а синій — внутрішній спокій.

Кампейн окреслює глибше розуміння філософії та оновлену візію всієї команди, а також розкриває те відчуття, яке вони хочуть дарувати своїм клієнтам. 

Над відео працював український продакшн arc1801 на чолі з режисеркою Наташею Івановою.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео