У ресторанах «вкусно і точка» не буде картоплі фрі
11 Лип 2022, 10:57

У ресторанах «вкусно і точка» не буде картоплі фрі

Після того, як росію покинув McDonald’s, в країні відкрилась мережа «Вкусно – и точка». Але навіть так званий наступник американської мережі не може забезпечити хорошого обслуговування. В мережі поширюється багато відгуків, в яких клієнти обурені якістю сервісу.

Тепер мережа повідомила про те, що тимчасово не буде картоплі фрі. Відмову від страв картоплі у частині ресторанів, що відкрилися в росії на місці McDonald’s, пояснили неврожаєм. Виробник пояснює, що останніми роками компанія орієнтувалася на вітчизняних постачальників.

«2021 рік у росії став неврожайним для сортів картоплі, яка використовується для виробництва картоплі фрі в підприємствах мережі», – зазначили в компанії, наголосивши, що останні вісім років здійснювали закупівлі у російських постачальників.

Водночас імпорт із ринків, які могли б тимчасово постачати картоплю для підприємств у росії, став неможливим, зазначили у прес-службі.

У мережі «Вкусно – и точка» вважають, що складнощі з інгредієнтами будуть і в інших мережах харчування в росії. Проте восени картопля повернеться до меню в повному обсязі, запевнили представники компанії.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео