Селебрітіз вибирають наосліп: новий YouTube-проєкт «Шо по Шефу шоу?»
11 Січ 2023, 13:48

Селебрітіз вибирають наосліп: новий YouTube-проєкт «Шо по Шефу шоу?»

Зважаючи на стрес, тиск і усі зовнішні обставини, українці мають запит на контент, який відволікає, розважає, допомагає на мить забути про турботи і несе користь.

Розуміючи це, у компанії МХП створили «Шо по Шефу шоу?». Це кулінарне кастинг-шоу, в якому шефи випробовують зірок на міцність і кулінарні здібності та обирають найкращого на роль ведучого нового кулінарного шоу. 

У кастингу беруть участь українські селебритіз, які наосліп обирають шефа, з яким проходитимуть відбір. Завдання зіркового гостя — приготувати разом із шефом класну страву, а також знайти з ним спільну мову, витримати випробування від кулінарного гуру і показати себе з найкращого боку.

Героєм першого випуску став знаменитий телеведучий Руслан Сенічкін. А його наставником — відомий бренд-шеф МХП Алекс Юсупов. Алекс тестував Русланові кулінарні здібності, уміння працювати в парі і часом дослухатися, а також злегка дражнив гостя й дискутував із ним.

Аудиторія України давно спокушена різними форматами гастрономічних шоу, телепрограм, гайдів. «Шо по Шефу шоу?» — це щось новеньке, свіженьке, неочікуване. Я впевнений, що будь-який проєкт будується на людях.
Руслан Сенічкін
телеведучий

У випуску Алекс і Руслан готуватимуть «Карі з куркою» — непросту страву з курячих гомілок, яка подається в гарбузах. Чи впорається Руслан із завданням, чи знайде спільну мову з суворим шефом і чи стане врешті переможцем кулінарного кастингу? Вирішуватимуть шефи, враховуючи коментарі кулінарних експертів шоу.

Під час зйомки ведучий оцінив команду професіоналів, яка відпрацювала чітко, злагоджено, у таймінгу. А якщо говорити про тих, хто в кадрі, то взаємодія з бренд-шефом Алексом Юсуповим була максимально цікавою.

«Для нас це було перше знайомство, тож спочатку ми були трохи стриманими, але врешті усе склалося — радий, що хімія в кадрі відбулася. Алекс — профі, майстер у своїй царині, та і я віддався процесу, занурився в історії шефа і в кулінарне дійство. Ставив запитання, які точно цікавитимуть аудиторію, і сам дізнався багато нового. Приміром, як не різати пальці, нарізаючи цибулю.

Вважаю, що випуск буде класним, ми розслабилися, жартували, створили кулінарний шедевр. А чи стану я переможцем? Подивіться випуск — і зможете зробити висновок самі», — ділиться враженнями пан Сенічкін.

Нехай буде смачно-цікаво!

Розкажіть друзям про новину