Burger King наймає «вопперолога», щоб переконатися, що його флагманський бургер у ресторанах не поступається за якістю.
Згідно з оголошенням про вакансію, Burger King наймає спеціаліста, який оцінюватиме якість бургерів не лише з точки зору смаку, але й майстерності виготовлення.
Burger King заявляє, що роль «вопперолога» полягатиме в тому, щоб відвідувати ресторани BK і «проводити детальну оцінку воппера, зосереджуючись на консистенції, смаку та загальній майстерності».
«Ваша місія полягає не лише в тому, щоб дегустувати, а й у тому, щоб вимірювати, оцінювати та забезпечувати якість нашого легендарного воппера, — йдеться в оголошенні. — Ваша робота полягає у перевірці кожного елементу, від знаменитої котлети, підсмаженої на вогні, до свіжості кожної начинки, щоб переконатися, що вона відповідає найвищим стандартам Burger King».
Робота доступна тільки в Окленді, Нова Зеландія, і тільки для тих, кому виповнилося вісімнадцять років.
Що стосується освіти, яка може знадобитися, у Burger King є відповідь і на це питання. «Вчений ступінь з вопперології бажаний, але не обов’язковий», — кажуть вони.