«Казки під ялинку»: соціальний проєкт від Укртелеком та MEGOGO AUDIO
26 Жов 2024, 11:10
PR

«Казки під ялинку»: соціальний проєкт від Укртелеком та MEGOGO AUDIO

Укртелеком разом із медіасервісом MEGOGO AUDIO реалізував проєкт «Казки під ялинку», який поєднав у собі інноваційність, залучення співробітників і соціальну відповідальність. Спеціально до зимових свят оператори контакт-центру Укртелеком начитали аудіокнигу з казками, створеними сучасними українськими авторами в партнерстві з «Видавництвом Старого Лева».

У межах співпраці з MEGOGO AUDIO була створена серія з 16 казок. Кожен голос додав у ці історії частинку тепла й підтримки, що є особливо важливим у складний час для країни. Проєкт отримав велику популярність, залучивши понад 20 тисяч слухачів і досягнувши охоплення у понад 1,5 мільйони людей.

Співробітники Укртелеком не лише виступили в новій ролі дикторів, але й пройшли спеціально розроблену освітню програму, яка підготувала їх до професійного начитування аудіокниг. Це підкреслює прагнення компанії розвивати своїх працівників та залучати їх до креативних проєктів.

Ніхто не може вкрасти у нас магію зимових свят. І ми в Укртелеком також доклали зусиль і душевного тепла, щоб додати трішки радості всім українцям. Наші колеги з контакт-центру з різних куточків України вклали у кожну казку свої найкращі побажання і турботу.
Олена Шрамко
заступниця генерального директора з корпоративних комунікацій Укртелеком
Наша співпраця з Укртелеком та участь MEGOGO AUDIO в цьому проєкті є чудовим прикладом того, як творчі ініціативи можуть об’єднувати команди. Ми не лише долучилися до розробки освітньої програми, яка відкрила співробітникам Укртелеком можливість спробувати себе у новій професії, але й забезпечили всебічну підтримку на кожному етапі — від організації до технічного супроводу процесу запису. Це гарантувало, що кожен голос звучатиме професійно. Ми віримо, що цей проєкт стане прикладом для інших компаній у розвитку корпоративної культури.
Катерина Котвіцька
менеджерка MEGOGO AUDIO
Зазвичай слухаю аудіокниги, тому мене здивувало те, що підготовка до запису, робота з текстом виявилася нелегким завданням. Просто прочитати текст та прочитати текст чітко та правильно, несхожими голосами – це різні речі. Готувалася до запису за тиждень: перечитувала текст кілька разів, проставляла позначки, читала вголос і записувала себе на диктофон, щоб почути помилки в паузах або наголосах. Але, попри підготовку, через брак досвіду, були моменти, коли довелося перезаписувати речення та фрази. Враження від проєкту чудові. Атмосфера в студії була спокійною та доброзичливою, що допомогло впоратися з хвилюванням та успішно записати казку. Вдячна за можливість долучитися до захоплюючого процесу, отримати новий досвід, за підтримку в студії та відчуття того, що стала частиною корисної та важливої справи.
Євгенія Забайрачна
керівниця контакт-центру м. Харків
Я вже брав участь у записі аудіокниг, щоправда зазвичай це був аматорський запис. Але щоразу підготовка до такого проєкту – це можливість відкрити в собі щось нове. Адже до тексту потрібно підходити скрупульозно – розуміючись на «характерах» персонажів, їхній мотивації. Водночас такі проєкти дуже веселі, оскільки відбувається подолання якихось внутрішніх блоків, гра на публіку, елемент акторства та буфонади, якої так не вистачає у звичайному житті. Дуже вдячний за підтримку та підказки з боку режисера, за новий досвід та можливість взяти участь у проєкті для дітей.
Євген Пелех
спеціаліст групи навчання та адаптації персоналу Корпоративного центру

Проєкт «Казки під ялинку» об’єднав зусилля різних компаній і команд задля соціальної ініціативи та розвитку талантів всередині організацій, а також заради створення контенту, що дарує радість та психологічну підтримку українським родинам. Укртелеком та MEGOGO AUDIO планують розвивати партнерство: в розробці вже наступна кейс-співпраця, яка має бути не менш доброю та важливою.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео