Airbnb пропонує провести ніч у містичній машині зі «Скубі-Ду»
08 Чер 2022, 17:22

Airbnb пропонує провести ніч у містичній машині зі «Скубі-Ду»

Цього літа культовій екранізації «Скубі-Ду» виповнюється 20 років, і тепер актор Меттью Ліллард, який зіграв Шеггі, приєднався до Airbnb, щоб допомогти відсвяткувати цю подію нічним перебуванням у містичній машині. Всього за $20 за ніч гості зможуть переночувати у машині, яка буде припаркована біля мальовничого узбережжя Південної Каліфорнії.

Інтер’єр культового фургона нагадує зовнішній вигляд культового кінця 90-х-початку 2000-х років — він оснащений цілим набором ретро-об’єктів, таких як лавова лампа, казкові вогники, альбом Sugar Ray. Буде також відкритий майданчик з диваном і гамаком. Метью Ліллард буде віртуальним господарем під час перебування.

Я не можу дочекатися, щоб привітати гостей у світі «Скубі-Ду: Корпорація «Загадка»» в якості їхнього господаря Airbnb і подарувати їм літні канікули, які вони ніколи не забудуть… монстри не входять!
Меттью Ліллард
актор

Для фанатів культового фільму Airbnb почне приймати бронювання 16 червня, починаючи з 13:00 (північноамериканський східний час). Буде три варіанти бронювання на одну ніч — 24 червня, 25 червня та 26 червня. Дізнатися більше можна тут.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео