Євген Клопотенко разом із майстернею натурального джелато створили морозиво з борщу
30 Тра 2024, 10:32

Євген Клопотенко разом із майстернею натурального джелато створили морозиво з борщу

Український шеф-кухар Євген Клопотенко та майстерня натурального джелато «Файні льоди» створили морозиво з борщу.

«Такого поєднання ви точно не куштували: томати, цибуля, буряк, картопля, морква, сіль, перець і це все — у морозиві!» — написала команда «Файні льоди».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Морозиво Файні Льоди (@fayni_lyodu)

Нова економічна реальність: які тренди визначатимуть ринок у 2025 – досвід TERWIN, Arcelor Mittal, Kvertus, BRAVE1, Starlight media, ГК «Молочний альянс» та 40 провідних управлінців та державних діячів.

11 квітня на Business Wisdom Summit дізнайтеся, як розширювати партнерства, зміцнювати довіру до бренду та виходити на міжнародні ринки. Реальні стратегії та досвід компаній, які вже зробили цей крок.

Забронювати участь

Спробувати борщозиво можна на локаціях майстерні, а весь прибуток з його продажу відправлять на закупку дронів для батальйону ударних БпАК «Ахіллес».

Розкажіть друзям про новину