Євген Клопотенко разом із майстернею натурального джелато створили морозиво з борщу
30 Тра 2024, 10:32

Євген Клопотенко разом із майстернею натурального джелато створили морозиво з борщу

Український шеф-кухар Євген Клопотенко та майстерня натурального джелато «Файні льоди» створили морозиво з борщу.

«Такого поєднання ви точно не куштували: томати, цибуля, буряк, картопля, морква, сіль, перець і це все — у морозиві!» — написала команда «Файні льоди».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Морозиво Файні Льоди (@fayni_lyodu)

Формула №1 успіху в спортивному маркетингу!

Приєднуйся 10 вересня до Sport Marketing Marathon — марафону стратегій, метрик і рішень, які ведуть бренд до подіуму!

Кейси інтеграцій з різними видами спорту, інфлюєнс-механіки, вимірювання PR та багато іншого.

ЗАБРОНЮВАТИ УЧАСТЬ

Спробувати борщозиво можна на локаціях майстерні, а весь прибуток з його продажу відправлять на закупку дронів для батальйону ударних БпАК «Ахіллес».

Розкажіть друзям про новину

Нове відео