Евгений Клопотенко вместе с мастерской натурального джелато создали мороженое из борща
30 Май 2024, 10:32

Евгений Клопотенко вместе с мастерской натурального джелато создали мороженое из борща

Украинский шеф-повар Евгений Клопотенко и мастерская натурального джелато «Файні льоди» создали мороженое из борща.

«Такого сочетания вы точно не пробовали: томаты, лук, свекла, картофель, морковь, соль, перец и это все — в мороженом!» — написала команда «Файні льоди».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Морозиво Файні Льоди (@fayni_lyodu)

Створіть ефективні PR стратегії разом з експертами Foundation Coffee Roasters, TWID, БФК Gulliver та ще понад 90 провідними брендами!

12 грудня на GET Business Festival дізнайтесь, як розробити ефективні PR-стратегії, підвищити впізнаваність бренду та залучити нових клієнтів через сучасний маркетинг і співпрацю з лідерами думок.

Забронювати участь

Попробовать мороженое из борща можно на локациях мастерской, а всю прибыль от продажи отправят на закупку дронов для батальона ударных БпАК «Ахиллес».

Расскажите друзьям про новость