Louis Vuitton продовжує заглиблюватися у вишукану їжу — 17 червня бренд відкриє ресторан Mory Sacko в Сен-Тропе.
Очолює проєкт і є тезкою ресторану шеф-кухар Морі Сако. Морі — шеф-кухар ресторану MoSuke в Парижі, відзначеного зіркою Мішлена, і став відомим завдяки французькому шоу Top Chef. Сако має намір привнести свою любов до кухні ф’южн у новий ресторан, де в меню буде поєднання африканської, французької та японської кухонь. Меню вегетаріанське, а також натхненне відомими японськими ланч-боксами екібен, які часто зустрічаються на вокзалах.
В інтер’єрі буде дерев’яна підлога, меблі з ротанга та підвісні світильники, а стіна усіяна монограмами Louis Vuitton. Ресторан буде вміщатиме 40 гостей просто неба. Mory Sacko розташований у готелі White 1921.
Mory Sacko в Louis Vuitton стане останнім експериментом модного будинку з гастрономією, після Le Café V в Осаці та LV Café and Chocolate Shop у Токіо, а також поп-ап ресторану в районі Каннам Сеула.