Doritos відкрив свій перший ресторан у Лос-Анджелесі
15 Жов 2024, 14:49

Doritos відкрив свій перший ресторан у Лос-Анджелесі

У Лос-Анджелесі з’явився ресторан, присвячений стравам, натхненним Doritos.

Ресторан Doritos After Dark був представлений 11 жовтня на Crypto.com Arena. У закладі можна буде замовити не тільки чипси, а й все, що завгодно — від маргарити і вегетаріанських дамплінгів до морозива і каліфорнійських ролів, і все це з додаванням Doritos.

Ось список з деяких страв, які будуть доступні у меню:

  • Doritos Flamin’ Hot Limón Late Night Rita — класична маргарита з текілою, але з ободком з Doritos Flamin’ Hot Limón.
  • Doritos Spicy Sweet Chili Ramen-Rito — бурито, що складається з курки-гриль, локшини рамен, подрібнених чипсів Doritos зі смаком солодкого чилі, кукурудзи, цибулі-шалот і кінзи в борошняній тортильї.
  • Doritos Flamin’ Hot Nacho Veggie Dumplings — обсмажені на сковороді дамплінги з начинкою з овочів та хрусткою скоринкою Flamin’ Hot Nacho.
  • Doritos Nacho Cheese Texas-Style Loaded Nachos — сирні начос з грудинкою, соусом барбекю, маринованими огірками та солодкою цибулею.
  • Doritos Nacho Cheese Crunchtastic Vanilla Cone — ванільне морозиво у вафельному ріжку, вмочене в молочний шоколад і обвалене в чипсах Nacho Cheese Doritos.

Ресторан Doritos After Dark доступний тільки для гостей, які придбали квитки на заходи, що проходять у Crypto.com Arena.

Тим не менш, громадськість матиме можливість спробувати Doritos лише протягом однієї ночі, коли ресторан вийде за межі арени в Peacock Place в центрі Лос-Анджелеса для проведення попап-події.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео