Nike випустив кросівки, які роблять масаж ніг
31 Лип 2024, 16:13

Nike випустив кросівки, які роблять масаж ніг

У співпраці з компанією Hyperice, що займається технологіями для здоров’я, Nike випустив нову пару незвичайного взуття, яке може зробити революцію в спорті, і зокрема у відновленні.

Ці кросівки обіцяють стати головним союзником для всіх тих, хто займається спортом. Вони допоможуть боротися з м’язовою втомою та оптимізувати відновлення після фізичних навантажень.

Завдяки технології динамічного стиснення взуття зігріває та масажує стопу та щиколотку стисненим повітрям, як тільки виникає така потреба. Кросівки пропонують ефективний спосіб швидше стати на ноги після інтенсивних тренувань або спортивних змагань.

Окрім ефективності, кросівки також вирізняються елегантним, футуристичним дизайном, з покриттям, схожим на захисні бинти, та аеродинамічною підошвою для більшої гнучкості та комфорту стопи.

Також було створено спеціальний застосунок, щоб користувачі могли персоналізувати свої сеанси стиснення та відстежувати свій прогрес, що робить досвід ще більш захоплюючим та пристосованим до індивідуальних потреб.

Інтеграція технології Hyperice, відомої своїми інноваційними відновлювальними пристроями, робить цю співпрацю справжнім надбанням для тих, хто прагне покращити свої спортивні результати.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео