Ми покажемо вам, як заощадити на покупках
14 Лип 2023, 11:53

Ми покажемо вам, як заощадити на покупках

Згідно з дослідженням, у 2023 році 34% споживачів віддають перевагу шопінгу за допомогою смартфонів. Персоналізований e-commerce досвід є обов’язковим для споживачів. Клієнти з більшою ймовірністю залишатимуться лояльними до брендів, які пропонують персоналізований досвід з рекомендаціями щодо продуктів та індивідуальними пропозиціями. Ритейлери з розширеними можливостями персоналізації отримують в чотири рази більше прибутку, ніж ті, що їх не мають. 

Онлайн-шопінг — це зручний спосіб придбати товари не виходячи з дому. Проте майже ніхто вже не купує онлайн без попереднього пошуку знижки, промокоду чи купона. Підписка на розсилки, стеження за брендами в соцмережах і перегляд випадкових сайтів у надії, що код купона допоможе вам отримати знижку, може викликати стрес. Але є простіший спосіб.

Якщо ви любите робити покупки, але хочете при цьому заощадити, то пошуковик знижок kuplio.com.ua стане вам у нагоді. Вам варто лише вибрати потрібні купони та промокоди, а потім — купити бажане, тільки за менші гроші.

Що таке Kuplio.com.ua

Це сервіс, у якому зібрані промокоди, знижки і товари зі зниженою вартістю ваших улюблених магазинів та брендів. Kuplio.com.ua містить інформацію про знижки, нові пропозиції від найкращих українських та зарубіжних магазинів. У зручній формі можна переглядати безліч великих знижок із різних категорій. Кожен день сервіс пропонує більше 30 нових купонів знижок для найвигідніших покупок у ваших улюблених онлайн-магазинах.

Як використати промокоди та купони на знижку

Kuplio.com.ua — чудовий спосіб заощадити гроші на різноманітних товарах та послугах. Ви можете використовувати промокоди та купони на знижку, щоб заощадити гроші на повсякденних речах, таких як покупки продуктів, а також на більш екстравагантних товарах. Потрібно лише зробити три наступні кроки:

  1. Знайдіть знижку

Оберіть купон знижок серед пропозицій на сайті kuplio.com.ua і прочитайте умови його використання. Просто натисніть на «Показати купон».

  1. Використайте знижковий код

Перепишіть або скопіюйте код та введіть його у спеціальному полі для знижки при замовленні товарів в інтернет-магазині, який пропонує знижку.

  1. Отримайте знижку

Знижка буде вирахована із вартості замовленого вами товару.

У випадку якщо жодна акція вас не зацікавить, ви можете скористатися пошуком у категорії продуктів, щоб знайти саме те, що вам потрібно. Кожна категорія містить підкатегорії, які прискорюють пошук товарів відповідно до ваших уподобань.

Також ви можете підписатися на розсилку новин та вказати в особистому кабінеті, які товари, послуги та магазини вам цікаві, і Kuplio.com.ua надсилатиме вам найцікавіші пропозиції.

Як порівняти знижки

Якщо ви хочете порівняти купони знижок, то введіть назву бренду, виберіть магазини, які вам підходять, або навіть розмір знижки і натисніть «Порівняти». Ви побачите купони знижок, відсортовані від найвигідніших.

А спеціально для читачів MMR Kuplio.com.ua підготував два промокоди:

Ви можете бути впевнені, що вам буде з чого вибрати. Просто скористайтеся спеціальними пропозиціями, заощаджуйте та насолоджуйся всім, що забажаєте цього літа.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео