Цього Великодня Louis Vuitton дуже стильно кладе свої яйця в один кошик, представляючи лімітовану колекцію шоколаду, у якій його культову сумку Egg Bag перетворили на виріб високої якості.
Вперше представлена креативним директором Ніколя Геск’єром у 2019 році, скульптурна форма Egg Bag була точно переосмислена в шоколаді, доповнена візерунком монограми LV, вигравіруваною на його оболонці.
Французький шоколатьє Maксим Фредерік використав 70% темного шоколаду, щоб створити зовнішній вигляд сумки, а ручки та застібки-блискавки виготовлені з 40% молочного шоколаду. Всередині гладка плитка молочного шоколаду, наповнена горіховою пастою джандуя.
Їстівний аксесуар продається за $246 і доступний в обмеженій кількості у вибраних бутиках Louis Vuitton у таких містах, як Париж, Нью-Йорк, Сінгапур і Шанхай.
Крім сумки, великодня колекція включає також мініяйця у коробках з шести та трьох штук за ціною $78 та $44 відповідно. Вони включають такі смакові поєднання, як малинова карамель із фісташковим праліне, блакитна ванільна карамель із гречаною джандуєю та таїтянська ванільна карамель із фундуковим праліне. Зовнішні текстури мають рельєфне нагадування про фірмову шкіру Epi від Louis Vuitton.