7-й Міжнародний фестиваль ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST–2023»
01 Лис 2023, 13:04

7-й Міжнародний фестиваль ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST–2023»

2–3 листопада 2023 року у Державному торговельно-економічному університеті м. Києва відбудеться грандіозна подія — 7-й Міжнародний фестиваль ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST–2023».

Мета фестивалю — розвиток професійних навичок і творчості студентів, популяризація досягнень у галузі ресторанного господарства, втілення креативних ідей для розширення асортименту кулінарних страв і кондитерських виробів, демонстрація професійних навичок кухарів, кондитерів, дизайнерів.

Організаторами Міжнародного фестивалю ресторанних технологій та фуд-дизайну у цьому році стануть:
  • Громадська спілка «Український кулінарний союз»
  • Державний торговельно-економічний університет
  • Академія професійної освіти «Merkúr»

Визначення кращих кухарів, кондитерів, команд кухарів оцінюватимуть згідно з рекомендаціями Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS) та будуть проводити відомі члени журі:

Створіть ефективні PR стратегії разом з експертами Foundation Coffee Roasters, TWID, БФК Gulliver та ще понад 90 провідними брендами!

12 грудня на GET Business Festival дізнайтесь, як розробити ефективні PR-стратегії, підвищити впізнаваність бренду та залучити нових клієнтів через сучасний маркетинг і співпрацю з лідерами думок.

Забронювати участь
  • Любов ЧУНИЦЬКА — експерт із харчових технологій та ресторанного сервісу у закладах HoReCa, головний технолог мережі закладів ТОВ «Київ Інтертеймент Груп», заслужений працівник сфери послуг (ресторанне господарство), Голова суддівської колегії.
  • Паоло БРЕШІА — президент Асоціації UCM  «Середземноморський союз шеф-кухарів».
  • Ян БРЕЦКО — директор Академії професійного навчання «Меркур», Словацька республіка.
  • Віктор ТИМЧИШИН — шеф-кухар ресторану ALASKA, член Українського кулінарного союзу, засновник концептуального напряму сучасної української кухні «Ukrainian Fashion Food».
  • Михайло КРАВЧЕНКО — доктор технічних наук, професор кафедри технології і організації ресторанного господарства ДТЕУ.
  • Діна ФЕДОРОВА — доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства, гарант освітньо-наукової програми 1 рівня вищої освіти «Ресторанні технології та фуд-дизайн».
  • Олександр ГРИЦЕНКО — практикуючий шеф-кухар ресторану «La Frusta», 25-разовий призер 15-ти міжнародних кулінарних змагань в Україні, Туреччині, Греції, Македонії, Словаччині, фіналіст кулінарного шоу «Майстер-Шеф. Професіонали».
  • Григорій ГУБАРЕВ — Директор Житомирського торговельно-економічного коледжу ДТЕУ.
  • Наталія ЧОРНА — доктор історичних наук, професор, зав. кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.
  • Інеса ГОРУК — Чернівецьке вище комерційне училище ДТЕУ.
  • Ганна САБАДОШ — доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Ужгородського торговельно-економічного інституту.

У програмі передбачені практичні індивідуальні змагання за різноманітними номінаціями: Страви сучасної української кухні, Страви автентичної і етнічної кухні, Best Street Food по-українськи, Best Chef Junior, Best Pastry Chef Junior.

Практичні командні змагання дозволять визначити найкращу кулінарну школу року Best Culinary School. А в номінації Best School Lunch (шкільний ланч очима учнів) школярі зможуть представити своє бачення основної страви для обіду в шкільній їдальні враховуючи сучасні норми харчування дітей у закладах освіти.

ART-CLASS включає наступні номінації:

  • Цукрові квіти (англійська техніка).
  • Робота з марципана, мастики
  • Художня робота з тіста (коровай)
  • Крафтовий хліб
  • Бенто-торт

Інноваційну конкурсу номінацію з відтворення емоцій акриловими фарбами «КАЛЕЙДОСКОП ЕМОЦІЙ, ВРАЖЕНЬ, ПОЧУТТІВ» на полотні оцінюватимуть:

  • Олена Палієнко — кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри дизайну та інжинірингу ДТЕУ;
  • Олексій Возіянов — художник монументаліст, член Національної спілки художників України, заступник голови секції графіки Київської організації НСХУ;
  • Володимир Микитенко — український скульптор; член Національної спілки художників України, заступник голови секції скульптури Київської організації НСХУ.

Переможці будуть відзначені золотими, срібними, бронзовими медалями у кожній із номінацій. Кубок Гран Прі отримають переможці Best Culinary School-2023! Решта конкурсантів будуть відзначені дипломом учасника Міжнародного фестивалю ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST-2023».

Спонсорами заходу є:
  • Глек. Ресторан сучасної київської кухні
  • Robot&coupe. Фахівець у сфері кулінарних приготувань

Офіційне відкриття 7-го Міжнародного фестивалю ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST-2023» відбудеться 2–3 листопада 2023 року о 10:00 у Державному торговельно-економічному університеті за адресою: м. Київ, вул. Кіото,19. Долучайтесь до Міжнародного фестивалю ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST–2023».

Розкажіть друзям про новину