7-й Міжнародний фестиваль ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST–2023»
01 Лис 2023, 13:04

7-й Міжнародний фестиваль ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST–2023»

2–3 листопада 2023 року у Державному торговельно-економічному університеті м. Києва відбудеться грандіозна подія — 7-й Міжнародний фестиваль ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST–2023».

Мета фестивалю — розвиток професійних навичок і творчості студентів, популяризація досягнень у галузі ресторанного господарства, втілення креативних ідей для розширення асортименту кулінарних страв і кондитерських виробів, демонстрація професійних навичок кухарів, кондитерів, дизайнерів.

Організаторами Міжнародного фестивалю ресторанних технологій та фуд-дизайну у цьому році стануть:
  • Громадська спілка «Український кулінарний союз»
  • Державний торговельно-економічний університет
  • Академія професійної освіти «Merkúr»

Визначення кращих кухарів, кондитерів, команд кухарів оцінюватимуть згідно з рекомендаціями Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS) та будуть проводити відомі члени журі:

Нова економічна реальність: які тренди визначатимуть ринок у 2025 – досвід TERWIN, Arcelor Mittal, Kvertus, BRAVE1, Starlight media, ГК «Молочний альянс» та 40 провідних управлінців та державних діячів.

11 квітня на Business Wisdom Summit дізнайтеся, як розширювати партнерства, зміцнювати довіру до бренду та виходити на міжнародні ринки. Реальні стратегії та досвід компаній, які вже зробили цей крок.

Забронювати участь
  • Любов ЧУНИЦЬКА — експерт із харчових технологій та ресторанного сервісу у закладах HoReCa, головний технолог мережі закладів ТОВ «Київ Інтертеймент Груп», заслужений працівник сфери послуг (ресторанне господарство), Голова суддівської колегії.
  • Паоло БРЕШІА — президент Асоціації UCM  «Середземноморський союз шеф-кухарів».
  • Ян БРЕЦКО — директор Академії професійного навчання «Меркур», Словацька республіка.
  • Віктор ТИМЧИШИН — шеф-кухар ресторану ALASKA, член Українського кулінарного союзу, засновник концептуального напряму сучасної української кухні «Ukrainian Fashion Food».
  • Михайло КРАВЧЕНКО — доктор технічних наук, професор кафедри технології і організації ресторанного господарства ДТЕУ.
  • Діна ФЕДОРОВА — доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства, гарант освітньо-наукової програми 1 рівня вищої освіти «Ресторанні технології та фуд-дизайн».
  • Олександр ГРИЦЕНКО — практикуючий шеф-кухар ресторану «La Frusta», 25-разовий призер 15-ти міжнародних кулінарних змагань в Україні, Туреччині, Греції, Македонії, Словаччині, фіналіст кулінарного шоу «Майстер-Шеф. Професіонали».
  • Григорій ГУБАРЕВ — Директор Житомирського торговельно-економічного коледжу ДТЕУ.
  • Наталія ЧОРНА — доктор історичних наук, професор, зав. кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.
  • Інеса ГОРУК — Чернівецьке вище комерційне училище ДТЕУ.
  • Ганна САБАДОШ — доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Ужгородського торговельно-економічного інституту.

У програмі передбачені практичні індивідуальні змагання за різноманітними номінаціями: Страви сучасної української кухні, Страви автентичної і етнічної кухні, Best Street Food по-українськи, Best Chef Junior, Best Pastry Chef Junior.

Практичні командні змагання дозволять визначити найкращу кулінарну школу року Best Culinary School. А в номінації Best School Lunch (шкільний ланч очима учнів) школярі зможуть представити своє бачення основної страви для обіду в шкільній їдальні враховуючи сучасні норми харчування дітей у закладах освіти.

ART-CLASS включає наступні номінації:

  • Цукрові квіти (англійська техніка).
  • Робота з марципана, мастики
  • Художня робота з тіста (коровай)
  • Крафтовий хліб
  • Бенто-торт

Інноваційну конкурсу номінацію з відтворення емоцій акриловими фарбами «КАЛЕЙДОСКОП ЕМОЦІЙ, ВРАЖЕНЬ, ПОЧУТТІВ» на полотні оцінюватимуть:

  • Олена Палієнко — кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри дизайну та інжинірингу ДТЕУ;
  • Олексій Возіянов — художник монументаліст, член Національної спілки художників України, заступник голови секції графіки Київської організації НСХУ;
  • Володимир Микитенко — український скульптор; член Національної спілки художників України, заступник голови секції скульптури Київської організації НСХУ.

Переможці будуть відзначені золотими, срібними, бронзовими медалями у кожній із номінацій. Кубок Гран Прі отримають переможці Best Culinary School-2023! Решта конкурсантів будуть відзначені дипломом учасника Міжнародного фестивалю ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST-2023».

Спонсорами заходу є:
  • Глек. Ресторан сучасної київської кухні
  • Robot&coupe. Фахівець у сфері кулінарних приготувань

Офіційне відкриття 7-го Міжнародного фестивалю ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST-2023» відбудеться 2–3 листопада 2023 року о 10:00 у Державному торговельно-економічному університеті за адресою: м. Київ, вул. Кіото,19. Долучайтесь до Міжнародного фестивалю ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST–2023».

Розкажіть друзям про новину