Рибні консерви “Аквамарин” – джерело білку та кальцію
08 Бер 2024, 16:33

Рибні консерви “Аквамарин” – джерело білку та кальцію

Рибні консерви “Аквамарин” – джерело білку та кальцію.

Рибні консерви давно стали звичною стравою на столі українців. Вони зручні у вживанні, довго зберігаються і водночас надзвичайно корисні для здоров’я. Та якщо ви хочете отримати справді якісний продукт, варто обирати рибні консерви перевірених вітчизняних виробників. Одним із лідерів на ринку рибних консервів є торгова марка “Аквамарин”.

Консерви “Аквамарин” – це продукція найвищої якості від українського виробника Інтеррибфлот. Виробник доклав чимало зусиль, аби модернізувати виробництво та забезпечити натуральність і корисність своїх продуктів. Зокрема, у 2022-2023 роках завдяки оновленню обладнання вдалося збільшити випуск консервів з 1,5-2 до 3 млн банок на місяць.

“Ми хочемо, щоб у консервах ТМ “Аквамарин” зберігалися всі корисні властивості риби. Тому ми використовуємо лише якісну сировину та сучасні технології, які дозволяють зробити наші продукти максимально натуральними”, – розповідає засновник групи компаній Інтеррибфлот Григорій Луцай. За його словами, при виготовленні консервів “Аквамарин” не використовуються жодні штучні консерванти – безпечність досягається лише завдяки ретельній термічній стерилізації.

Крім того, до сировини для консервів “Аквамарин” висуваються суворі вимоги щодо якості та безпечності. На заводі “Південний”, що входить до групи Інтеррибфлот, працює сучасне риборозробне відділення з потужними мийними машинами. Вони дозволяють ретельно очистити рибу, зберігаючи цілісність структури та корисні речовини.

Після стерилізації готові консерви ТМ “Аквамарин” проходять багаторівневий контроль якості. Таким чином компанія гарантує, що на полиці магазинів потраплять лише ті продукти, які повністю відповідають вимогам стандартів. А щоб зберегти їхню свіжість максимально довго, завод “Південний” встановив сучасне фасувальне та пакувальне обладнання.

Співвласник групи компаній Інтеррибфлот Андрій Чуклін підкреслює, що важливою перевагою консервів “Аквамарин” є їхня користь для здоров’я. Завдяки унікальній технології приготування, в готовому продукті зберігаються всі поживні речовини риби. Наприклад, ці консерви містять до 22% легкозасвоюваного білка, потрібного для росту та відновлення м’язів. Також вони багаті на Омега-3, які корисні для роботи серця, мозку, зору. А ще такі консерви є чудовим джерелом кальцію, який чудово засвоюється саме з рибних продуктів.

Широкий асортимент консервів “Аквамарин” представлений рибою в олії, у власному соку, у томаті тощо. Загалом Інтеррибфлот виготовляє понад 60 найменувань рибних консервів під своїми торговими марками. Уникнути підробок популярної продукції нескладно. Фахівці запевняють, що для цього досить уважно вивчити упаковку та перевірити наявність гравірування на кришці.

Корисність, натуральність і зручність рибних консервів від ТМ “Аквамарин” дозволяють говорити про них як про сучасний та доступний продукт. Це один із небагатьох виробників, який навіть у складні часи війни зберігає незмінно високу якість та примножує асортимент. В цьому легко переконатись, придбавши один з багатьох видів продукції ТМ «Аквамарин» в найближчому продуктовому магазині.

Розкажіть друзям про новину