300 млн на підсилення ППО та здійснення мрії доньки загиблого захисника: щотижневий дайджест добрих справ
04 Жов 2024, 16:35

300 млн на підсилення ППО та здійснення мрії доньки загиблого захисника: щотижневий дайджест добрих справ

Бізнес продовжує активно «воювати» на своєму гуманітарному фронті, підтримуючи ЗСУ та тих, кому допомога дуже необхідна. MMR пропонує щотижневий Дайджест добрих справ та зі свого боку дякує бізнесу за активну позицію.

«Незламна мама» створила групу підтримки для жінок, які втратили чоловіків на війні

37-річна Катя Веселова з Кривого Рогу стала учасницею програми психоемоційної стабілізації «Незламна мама» від «Фонду Маша», де потім працювала в таборі проєкту аніматором. Тепер вона проводить у рідному Кривому Розі групи підтримки «рівний рівному» для жінок, які втратили чоловіків на війні.

РЕБнемо так РЕБнемо: Нова пошта та Повернись живим запустили збір на 300 мільйонів гривень для підсилення ППО

Фонд «Повернись живим» та Нова пошта запустили великий збір на 300 мільйонів гривень для Повітряного командування «Схід» і Повітряного командування «Південь» на підсилення ППО. За зібрані кошти придбають засоби РЕБ та РЕР, звʼязок, транспорт, супутнє обладнання та комплектуючі. Задонатити можна за посиланням.

1+1 media та гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ здійснили мрію дівчини, тато якої захищав Україну

1+1 media продовжують втілювати у життя нематеріальні мрії дітей, підопічних фонду «Діти Героїв». У межах проєкту «Здійсни мрію» вдалося реалізувати бажання 13-річної Вікторії Чорної, яка хотіла потрапити на концерт гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ та зустрітися з фронтменом Сергієм Танчинцем. Батько Вікторії став на захист України на початку повномасштабного вторгнення. Під час одного з обстрілів росіяни влучили в будівлю, в якій перебувала бригада, в результаті чого чоловік загинув.

Київстар зібрав 10 млн грн завдяки Суперсилі «Допомога ЗСУ»

Абоненти Київстару зібрали понад 10 мільйонів завдяки Суперсилі «Допомога ЗСУ». Ці гроші є частиною збору «Нам тут жити 2.0» на 100 мільйонів грн для придбання роботизованих комплексів та обладнання для саперів.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео