Українська мережа ресторанів Lviv Croissants вийшла на ринок США. Перший партнерський заклад відкрився в Атланті, штат Джорджія.
Американський заклад відкрився у місті Розвелл. На вибір локації вплинув потенціал штату Джорджія: тут динамічний і при цьому не перенасичений гастроринок. Перший заклад компанія Fast Food Franchising Group USA inc. відкрила разом з локальним партнером Бреттом Ларрабі, який є експатом з України.
Напередодні відкриття першого закладу у США мережа презентувала відеоролик, у якому гвинтокрили з круасанами пролітають над американським мегаполісом.
Основою меню американських Lviv Croissants, як і в Україні, є свіжоспечені круасани, які будуть виготовляти в Атланті. Для цього спеціально було запущено виробництво, яке в майбутньому зможе забезпечувати до 20 ресторанів мережі в Північній Америці. У меню з’явились круасани з унікальними начинками, як-от авокадо, бекон, арахісова паста, а також салати, супи й розширена лінійка холодних напоїв.
США стали третьою країною, на ринок якої вийшли Lviv Croissants.