Артем Гусєв запустив власну креативну лабораторію
29 Вер 2023, 11:37

Артем Гусєв запустив власну креативну лабораторію

З початку повномасштабного вторгнення Артем Гусєв майже миттєво створював принти під кожний інфопривід. Його роботи публікували відомі українські та світові медіа, а проєкт United24 – «Міць. Українська кам’яна» став настільки віральним, що підкорив серця мільйонів. Наступний крок, Gusev Art Lab, креативна лабораторія з незламним ДНК.

Чому саме лабораторія 

Gusev Art Lab об’єднує людей з різним досвідом, але спільним бажанням створювати проєкти, які мають сенс. А для цього ні креативного, ні стратегічного брифу недостатньо. Потрібно детально, наче під мікроскопом, вивчати кожну окрему ситуацію, щоб знайти щось своє, унікальне та особливе. Віднайти ту саму зачіпку, від якої можна відштовхнутися надаючи кожному проєкту свою глибину та ширину.

Мені дуже подобається працювати з cенсами та метафорами, так з’явилась і «лабораторія», яка найточніше описує мій підхід до роботи – досліджувати та експериментувати. Ми наче щоразу робимо маленькі відкриття, які дивують в першу чергу нас. А такі ідеї вже хочеться презентувати клієнту.
Артем Гусєв
засновник креативної лабораторії
У центрі уваги — Україна 

Gusev Art Lab ставить на перше місце допомогу військовим. Саме тому команда активно співпрацює з благодійними фондами, такими як Dignitas та Повернись живим, запускаючи та підтримуючи нові збори. Допомагає некомерційним організаціям, які займаються реабілітацією поранених – Protez Hub, Вільні. Але, разом із тим, команда підтримує український бізнес, щоб економіка України щодня лише міцнішала, працюючи з Нова Пошта, EVA, FADO та іншими. І тут без креативних рішень теж ніяк.

Про креатив та конкуренцію 
В Україні є агенції, які створюють потужні ідеї, але, разом із тим — є дуже багато тих, хто робить стандартні та базові речі. Я впевнений, що всі давно розуміють, що стандартні рішення не працюють, і це вже як погана звичка. Потрібні нові підходи та креативні експерименти.
Артем Гусєв

Розкажіть друзям про новину

Нове відео