07 Лют 2023, 15:46

Рідлі Скотт зняв короткометражний фільм на смартфон від Samsung

Новий короткометражний фільм режисера Рідлі Скотта, що відомий своїми захоплюючими голлівудськими сагами, від «Того, що біжить по лезу» до «Гладіатора» та «Дому Ґуччі», був анонсований на презентації Samsung Galaxy Unpacked 2023, де було представлено останню серію смартфона Galaxy S23. Його останній проект – епопея в меншому масштабі, повністю знята на смартфон Samsung, що демонструє чудові можливості камери Galaxy S23.

Фільм «Behold» був знятий у грудні у передмісті Каллісті в Марселі, Франція, районі з негативною репутацією щодо злочинності та бідності. Назва фільму відсилає до принципу «Краса в очах того, хто дивиться» і пропонує глядачам знайти красу в складній обстановці, шукаючи цінність у речах, які були відкинуті.

У ньому розповідається про молодого чоловіка, який стикається з ворожістю та агресією, якого переслідують у світі, де він змушений шукати порятунку, свою власну версію світу.

У фільмі також є оригінальний вірш британсько-ямайського виконавця та поета Джеремі Брауна.

«Я думаю, що ця ідея є алегоричною, — сказав Рідлі Скотт. «Це дуже проста, емоційна розповідь. А знімаючи на телефон, ми змогли отримати доступ до реального середовища та невеликих просторів».

У рамках запуску S23 Unpacked також буде випущений окремий фільм, знятий на Galaxy S23 Ultra, від південнокорейського режисера На Хонг Джіна.

Це вже вдруге, коли продюсерська компанія Рідлі Скотта RSA Films створила частину розповіді Samsung Galaxy. У 2021 році режисер Джо Райт, відомий своїми фільмами «Гордість та упередження» та «Спокута», зняв короткометражний ляльковий фільм «Princess and Peppernose» на Samsung Galaxy S21 Ultra.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео