20 Гру 2022, 12:06

YouTube заблокував акаунт Pornhub за порушення правил платформи

Канал Pornhub на YouTube був заблокований за “множинні порушення” правил спільноти YouTube.

Проблема пов’язана з посиланнями на зовнішні веб-сайти, на яких розміщений контент, заборонений на самому YouTube.

«Ми застосовуємо нашу політику рівною мірою для всіх, і канали, які неодноразово порушують або присвячені забороненому контенту, закриваються», — заявив представник YouTube Джек Мелон.

MindGeek, материнська компанія Pornhub, стверджує, що канал Pornhub на YouTube не має посилань на порно.

«Pornhub підтримує найвищі заходи довіри та безпеки в Інтернеті і приділяє особливу увагу тому, щоб не порушувати будь-які принципи спільноти YouTube», – йдеться у заяві MindGeek.

Компанія також заявила, що розглядає це як приклад дискримінації представників індустрії для дорослих, оскільки виконавці і секс-працівники є маргіналізованими групами, які покладаються на соціальні мережі для взаємодії з фанатами.

«Безсистемне та довільне застосування YouTube своєї політики щодо Pornhub і тих, хто пов’язаний з індустрією для дорослих, небезпечне і шкідливе», – заявили в MindGeek.

Національний центр сексуальної експлуатації (NCOSE) привітав рішення YouTube, заявивши, що саме вони помітили контент в акаунті Pornhub на YouTube, що порушує політику YouTube.

«Жодна велика компанія не повинна співпрацювати з Pornhub, який отримує прибуток і побудував всю свою бізнес-модель на сексуальній експлуатації людей», – заявила Ліна Нілон, директор з корпоративних та стратегічних ініціатив NCOSE.

Нагадаємо, Pornhub був заблокований у Instagram у вересні 2022 року, а Mastercard та Visa припинили обробку платежів на користь Pornhub у грудні 2020 року після повідомлення New York Times про те, що Pornhub розміщує відео за участю неповнолітніх.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео