Веганський бренд дозволив вирощувати власні сосиски на рослинній основі
07 Лип 2022, 11:23

Веганський бренд дозволив вирощувати власні сосиски на рослинній основі

У той час як альтернативи без м’яса тепер доступні в кожному продуктовому магазині, бренд веганських продуктів харчування Peas of Heaven йде прямо до свого рослинного коріння, даючи покупцям можливість вирощувати свої власні «ковбаски».

Продукт виготовляють з гороху, вирощеного споживачами. Їм видаються набори для садівництва під назвою «The Convertor», до яких входить мішечок з насінням гороху та інструкції щодо його вирощування вдома. Потім горох відправляють назад в обмін за домашні ковбаси. Відвідувачі можуть вибрати з безлічі сосисок, на які буде перетворено горох.

В середньому для вирощування гороху потрібно 50 днів. Хоча це не так швидко, як заглянути до місцевого супермаркету, це дає споживачу краще уявлення про виробництво продуктів на рослинній основі. Ініціатива спонукає задуматися про веганські альтернативи, оскільки споживач залучається до процесу приготування їжі. Це також змушує уважніше ставитися до їжі, яка споживається, та до численних її варіантів.

У рекламному ролику, створеному рекламним агентством Forsman & Bodenfors, зображено людину, яка пливе по полю з гамбургерами та сосисками замість кукурудзи та пшениці.

Це смішний натяк на те, що продукти для комфорту, такі як ці, не завжди повинні бути з м’яса і, по суті, можуть бути чимось, що вирощуєш сам.

Керівник відділу досліджень та розробок Peas of Heaven Джулія Гранунг каже, що хоче знайти спосіб залучити людей до виробництва рослинних продуктів. Компанія користувалася популярністю вирощування овочів та запропонувала новий спосіб отримання ковбасних виробів.

Проект працюватиме виключно у соціальних мережах, а горох можна буде отримати через веб-сайт компанії. Оскільки Peas of Heaven продовжує рости по всій Європі, компанія сподівається незабаром зробити стрибок через Атлантику та приземлитися у Штатах.

Трюк показує, що споживачам не потрібно відмовлятися від хорошої їжі, якщо вони чисто їдять. Натомість вони можуть їсти свою ковбасу і їсти або вирощувати її теж.

Розкажіть друзям про новину