Аірдропи криптовалют прибутковіші за роботу, а доля криптокартки Trustee Plus досягла 66,6%: результати дослідження
24 Жов 2024, 11:25

Аірдропи криптовалют прибутковіші за роботу, а доля криптокартки Trustee Plus досягла 66,6%: результати дослідження

Осінь відзначилася відразу двома знаковими соціальними аналізами від Web3-аналітиків. Згідно з їх опитуваннями, українці з великої охотою заводять криптогаманці та платіжні карти нового покоління, а доходи від аірдропів виявляються значно вищими, ніж очікувалося раніше.

Дослідження, проведене MNBC, каже, що 29% опитаних користуються криптогаманцем Trustee Plus, який разом із Trust та Metamask формує трійку найпопулярніших продуктів у цій категорії. 

Ще більше — понад 60% респондентів обрали платіжну картку Trustee Plus для своїх щоденних фінансових операцій. Ця компанія займає вражаючі 66,6% ринку криптокарт, підтверджуючи своє беззаперечне лідерство в цій ніші.

Окрім того, інше дослідження від Incrypted продемонструвало, що аірдропи стають основним джерелом доходу для багатьох українців, часто перевищуючи їх звичайні зарплати. Близько 19% респондентів зазначили, що заробили більше $5000 з одного аірдропа, а середній дохід у цій сфері сягнув $7927. Це вражає, якщо знати, що даний показник в 15 разів більше, ніж середня заробітна плата в Україні.

Щоб підтримати висхідний інтерес до аірдропів, команда Incrypted запустила навчальний курс «Аірдропи: від 0 до першого прибутку». Він допоможе користувачам швидко освоїти принципи заробітку на роздачах токенів.

Дослідження також виділило найпопулярніші криптовалюти в українців, серед яких зазначені гіганти ринку — Ethereum, USDT та біткоїн. Тут треба нагадати, що дізнатися, як новачку купити криптовалюту, або поповнити криптогаманець можна саме за допомогою Trustee Plus. Усі ці послуги компанія надає на найвищому рівні, дійшли висновку аналітики.

І ще один цікавий факт: на початку жовтня, на конференції N Crypto Awards компанія Trustee Plus посіла перше місце в номінації «Найкращий криптостартап 2024». І тут, здається, коментарі зайві, адже це знову вказує на причини її великої популярності серед українських користувачів цифрових активів.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео