Для хейтерів безглютенової їжі створили картонний торт
13 Бер 2024, 17:24

Для хейтерів безглютенової їжі створили картонний торт

Незалежна рекламна агенція The Hallway об’єдналася із сіднейською пекарнею Wholegreen Bakery, щоб створити смачний їстівний картонний торт, який змусить безглютенових скептиків з’їсти їхні слова. У буквальному сенсі.

Заснована у 2014 році Шері Лайден після того, як у неї та її доньки діагностували целіакію, відома пекарня Wholegreen Bakery займається виготовленням виняткової, корисної безглютенової солодкої та солоної випічки.

Шері каже: «Якби я отримувала по долару за кожен раз, коли чула, що безглютенова їжа смакує як картон, я була б багатою жінкою. Ми роками доводили скептикам, що вони помиляються, але з «Cardboard Cake» ми виходимо на новий рівень і розвінчуємо хибні уявлення».

Картонний на вигляд, але не на смак, «Cardboard Cake» є результатом ретельного дизайнерського процесу під керівництвом The Hallway, що включав розробку спеціального деко, яке могло б імітувати картонні пази, щоб торт можна було масово виробляти в пекарні.

Створений на основі суміші високоякісних інгредієнтів, включаючи іриски, каву, какао-порошок, карамель та коричневе рисове борошно, торт має такий же вражаючий смак, як і вигляд. Детальна характеристика смаку доводить, що немає необхідності йти на компроміс зі смаком, дотримуючись безглютенової дієти.

Саймон Лі, креативний директор і партнер The Hallway, сказав: «Це маленький торт, який має довести, що можна дотримуватися безглютенової дієти і не відмовляти собі в задоволенні їсти смачну випічку. Це була надзвичайна співпраця, яка перенесла наші дизайнерські та виробничі навички зі студії на кухню».

Картонний торт був презентований для ЗМІ 13 березня і буде доступний в обмеженій кількості до 17 березня у пекарнях Wholegreen Bakery.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео