Автомобілі, вертольоти та інше: ролик розповів про силу кіберпезпеки
15 Лют 2023, 13:29

Автомобілі, вертольоти та інше: ролик розповів про силу кіберпезпеки

Telstra, найбільша телекомунікаційна компанія Австралії, просуває свої переваги в галузі кібербезпеки та свою здатність захищати клієнтів від шахрайства в рамках нової кампанії.

Своєчасна інтегрована кампанія проводиться одразу після низки великих витоків даних в Австралії, включаючи серйозний витік для основного конкурента Telstra, телекомунікаційної компанії Optus.

Кампанія була створена The Monkeys.

У ролику автомобіль їде рідкісним ландшафтом у супроводі різних заходів безпеки у вигляді чорних вертольотів, транспортних засобів і мотоциклів.

https://www.youtube.com/watch?v=NNMgQ_tI7-U&list=TLGGe3IImt6Hj8YxNTAyMjAyMw&t=31s

Реклама покликана служити потужною метафорою сили кібербезпеки Telstra та прихильності компанії до захисту даних своїх клієнтів.

Тара Форд, головний креативний директор The Monkeys, сказала: «Як один з найбільших австралійських брендів і мережевих провайдерів, Telstra відіграє величезну роль у забезпеченні безпеки своїх клієнтів. Може бути важко правильно уявити чи зрозуміти кібербезпеку, тому наша остання робота — це проста метафора масштабу безпеки, яку Telstra щодня забезпечує мільйонам клієнтів за лаштунками».

Розкажіть друзям про новину

Нове відео