У Києві постери розповіли про культові локальні бренди
14 Вер 2023, 11:52

У Києві постери розповіли про культові локальні бренди

Київ творять люди. А живить цей процес міський бізнес, переважно — невеликий, втім унікальний та рідний. #МоєЖиттяТут — ініціатива від «Ковальської», мета якої розповісти про культові київські бренди та місця, які створюють імідж сучасної столиці.

Малий бізнес — рушійна сила всього міста. Особливі місця приваблюють людей, стають новими лендмарками, допомагають міцності української економіки, а відтак — забезпечують ресурси на розвиток Києва. Саме це і підкреслюють креативні постери, які вже можна зустріти на вулицях та в метро.

Плакати, виконані в стилістиці рекламних постерів 60-х років, розповідають киянам та гостям міста про місця, які завдяки своїм концепції та атмосфері вже стали знаковими серед активної спільноти: галерею The Naked Room, кав’ярню Frank Coffee, арткнигарню «Місто», пекарню Leilia Bakery, дайнер NUNU та ювелірний бренд Lutiki

Також ініціатива отримала продовження онлайн — надіславши інформацію про свій бізнес на однойменну платформу, молоді бренди та підприємці можуть отримати спеціальні пропозиції. Згодом портал продовжить пропонувати нові можливості для малого бізнесу. 

Розкажіть друзям про новину

Нове відео