03 Тра 2022, 15:34

Агентство комунікацій розробило дизайн мерчу для підтримки World Central Kitchen в Україні

Агентство комунікацій provid спільно з американською агенцією R&R Partners розробило дизайн для лінійки одягу й аксесуарів. Зображені символи є втіленням надії та незалежності українців. provid працював над чотирма варіантами дизайну.

Державний герб

Зображений у вигляді долоні з трьома піднятими пальцями державний герб — символ свободи, добре знайомий кожному українцю. Українські патріоти використовували цей жест під час демонстрацій, підтримуючи вихід нашої країни зі складу СРСР. Сьогодні його знову використовують як символ опору й надії.

Борці за свободу

Як би не переслідували та не знищували українську культуру й мову, в Україні завжди були яскраві талановиті особистості, чиї слова надихали націю на боротьбу за свободу. 

«Борітеся — поборете!» (Тарас Шевченко). «Лиш боротись — значить жить!» (Іван Франко). «Мужність не дається напрокат» (Ліна Костенко). «Головне — це свобода як моральний закон» (Сергій Жадан). Цитати українських класиків і сучасників надихнули на створення цього дизайну.

Дерево життя

В українській культурі дерево життя є незмінним національним символом добробуту. Цей символ часто вишивали на рушниках, бо вірили, що він оберігає життя родини та забезпечує їй статок. На квітках оновленого дерева життя дизайнери розташували назви міст, які постраждали від війни, з надією на те, що вони знову процвітатимуть.

Паляниця

Гумор став важливим інструментом, що дає багатьом українцям змогу впоратися із суворими реаліями війни. Дивовижні історії про мужність і винахідливість українців, які протистоять ворогу навіть із банкою консервів або розпізнають його лише за одним словом, допомагають нам вистояти й боротися в найважчі часи. Цей дизайн — одна з таких історій.

100 % коштів від усіх продажів будуть перераховані організації World Central Kitchen, яка підтримує постраждалих українців, забезпечуючи їх повноцінним харчуванням. Завдяки продажам і пожертвам планують зібрати 500 тис. доларів. Наразі оформити замовлення на платформі partnersforukraine.com можливо лише з доставленням у США.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео