24 Лип 2024, 17:04

У Канаді працює заклад Burger King з американськими гірками

З вікон одного з канадських ресторанів Burger King відкривається один з найбільш захоплюючих видів на Ніагарський водоспад. Однак не ця атракція чекає на відвідувачів, коли вони заходять до цього ресторану. Скоріше, це американські гірки, які буквально розташовані на даху.

Цей ресторан Burger King знаходиться в Торонто. Хоча рекомендується їсти після катання, черга починається всередині, де відвідувачі можуть насолодитися бургерами та картоплею фрі, поки чекають своєї черги.

З «Frank’N Coaster», як його охрестили, відкривається захоплюючий вид на місто з висоти траси, додаючи при цьому несподіваний вимір до досвіду, адже довжина траси становить не менше 213 метрів. Концепція атракціону розрахована на любителів гострих відчуттів і сім’ї, які шукають незабутню прогулянку.

Насправді, атракціон не є частиною ресторану, а є продовженням Будинку з привидами Франкенштейна, що знаходиться за рогом. Однак така близькість йде на користь Burger King, оскільки дозволяє йому виділитися з натовпу і запропонувати своїм клієнтам захоплюючий досвід, який, безсумнівно, залишить незабутнє враження і приверне натовпи відвідувачів.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео