11 Фев 2021, 13:06

Коли нема тебе: чуттєві слова пісень українських зірок прикрасять чеки WOG

До Дня закоханих WOG порадує своїх клієнтів не тільки цікавими акціями, привабливим розіграшом крутих подарунків, але й подарує яскраві романтичні емоції – з 12 по 14 лютого всі чеки компанії звучатимуть чуттєвими словами пісень про кохання відомих українських виконавців музичного видавництва «BEST MUSIС». 

«Коли нема тебе,
не треба мені небес,
не треба мені небес,
коли нема тебе»

Саме ці слова з пісні Ivan NAVI, а ще романтичні рядки з творів Злати Огнєвіч, Романа Скорпіона, Vaha, Аркадія Войтюка та Tabakov зустрічатимуть клієнти WOG на чеках. Виконавці з радістю долучилися до ідеї додати більше романтики і позитиву в ці дні на АЗК. 

До речі, крім незвичних чеків, до Дня закоханих WOG також проведе особливий конкурс, в якому участь зможуть взяти всі охочі. За умовами конкурсу потрібно зробити кілька простих кроки:

1. Заїхати на WOG з 13 по 14 лютого та придбати будь-який товар.

2. Сфотографувати чек з рядками пісень про кохання або прочитати їх на камеру. Найсміливіші можуть навіть наспівати куплет. 

3. Фото або відео потрібно викласти на своїй сторінці Instagram у сторіс і обов’язково поставити тег @azkWOG.

4. В коментарях під конкурсним постом на сторінці АЗК WOG в Instagram написати «готово».

C:\Users\трембита\Desktop\robota\ВОГ\Релиз\2021\2_лютий\11.02_День Св.Валентина\реліз\розсилка\WOG_День закоханих_1.jpg

І вже 15 лютого за результатами конкурсу WOG з допомогою сервісу getcombot обере 14 переможців, які отримають 1402 бонуси на карту PRIDE. Щасливчики будуть оголошені в сторіс на сторінці АЗК WOG в Instagram. 

«WOG турбується про клієнтів, надаючи їм якісні товари та сервіс. Ми робимо все можливе, щоб удосконалюватися та задовольняти потреби наших гостей на найвищому рівні – надаємо їм не просто послугу, ми даруємо емоції та усмішки. А наша акція до Дня закоханих дає можливість не тільки виграти призи, але й отримати позитивний настрій. Окрім того, ми ще й популяризуємо сучасні українські пісні. Тому закликаю всіх відвідати заправку романтичного настрою та долучитися до акції – вам точно сподобається», — говорить керівник програми лояльності Pride Ігор Григор‘єв-Іваночко. 

Расскажите друзьям про новость

Новое видео