14 Апр 2009, 13:14

Я ЗА ЧИСТЕ ЖИТТЯ !

Я звертаюся до тебе. Я – модний в усьому світі тренд. Я стильна, зручна і дуже практична сумка

Я ЗА ЧИСТЕ ЖИТТЯ !

Я звертаюся до тебе. Я – модний в усьому світі тренд. Я стильна, зручна і дуже практична сумка. Мене купують і використовують люди не байдужі до природи. Я – ідеальна альтернатива звичайному пластиковому пакету.  Мене зробило популярною усвідомлення  кількості пластикового сміття, що накопичилося за півстоліття існування на нашій планеті.

Пластикові пакети —  серйозна екологічна проблема. Вони розкладаються більше ніж за 400 років, а при їх спаленні виділяються дуже шкідливі для екології речовини. Крім того від пластику гине багато живих істот. Багато країн уже намагаються скоротити або повністю забороняють їх використання. Чисте середовище  у нашій країні залежить від Тебе. Тобі не треба змінювати свій спосіб життя, щоб перестати завдавати шкоди екології. Треба просто переглянути свої звички. Якщо Ти відмовишся від поліетиленових пакетів і будеш брати із собою багаторазову сумку, Ти доведеш, що прагнеш зберегти свою планету. Ти вже це робиш!

 
 

Я — багаторазова сумка. Я буду допомогати тобі  довго-довго. Я пасую до твого швидкого темпу життя і активного стилю. Я згортаюсь у маленьку грудочку і майже нічого не важу, тому ідеально вміщусь навіть у самій маленькій твоїй сумочці. У найнеобхідніший момент я стану тобі у нагоді.
Використовуй мене!
 
 

Расскажите друзьям про новость

Новое видео