«Воля» і ТРК «Україна» розвивають партнерство
17 Июн 2008, 10:39

«Воля» і ТРК «Україна» розвивають партнерство

Група компаній «Воля» і ТРК «Україна» підписали «Меморандум про взаєморозуміння», метою якого є співпраця нових каналів ТРК «Новини» і ТРК «Футбол»

«Воля» і ТРК «Україна» розвивають партнерство

Група компаній «Воля» й ТРК «Україна» підписали «Меморандум про взаєморозуміння», метою якого є співпраця нових каналів ТРК «Новини» і ТРК «Футбол», а також розвиток партнерських відносин у просуванні групи каналів, як у Києві, так і по всій території України.
 
Про це повідомляє прес-служба телеканалу. Раніше про плани щодо підписання цього меморандуму ТК повідомив віце-президент ТРК «Україна» Володимир Манджосов.
 
Програми ТРК «Новини» і ТРК «Футбол» будуть доступні в цифровому форматі в промо-режимі абонентам компанії «Воля» до осені 2009 року, після чого ці телеканали поповнять пакети відповідної тематики. Крім того, сторони домовилися розвивати партнерські відносини й підписати агентську угоду між компанією-дистрибутором ViaMedia та ТРК «Україна» про дистрибуцію прав на канали ТРК «Футбол» і ТРК «Новини» серед операторів і провайдерів телекомунікаційних послуг на території України.
 
Президент групи компаній «Воля» Сергій Бойко запевнив, що його компанія сприятиме ефективному розповсюдженню нових українських каналів, а також знайомству з ними телеглядачів різних регіонів.
 

Расскажите друзьям про новость

Новое видео