Телеканал «Київ» покращує рейтинг за рахунок спорту
18 Авг 2008, 14:28

Телеканал «Київ» покращує рейтинг за рахунок спорту

Рейтинг програми «Спорт. Тижневик» на телеканалі «Київ» по аудиторії «Київ 18+» був вищим за всі 3 тижневі футбольні огляди українських центральних телеканалів

Телеканал «Київ» покращує рейтинг за рахунок спорту

Рейтинг програми «Спорт. Тижневик» на телеканалі «Київ» (Київський Медіа Холдинг) у неділю, 17 серпня, по аудиторії «Київ 18+» був вищим за всі 3 тижневі футбольні огляди українських центральних телеканалів: «Футбольного вік-енду» на ТРК «Україна», «Про футбол з Олександром Гливинським» на ICTV та «Наш футбол» на УТ-1.

 

Згідно з данними маркетингової кампанії GfK Ukraine рейтинг тижневика «Спорт. Тижневик» (час виходу 23:10) було зафіксовано на рівні 1,54% (7,31%). У свою чергу рейтинг випуску «Футбольного вік-енду» на телеканалі «Україна» (початок о 22:20) мав 1,54% за часткою 6,3%. Показник програми телеканалу ICТV «Про футбол з Олександром Гливинським» (початок о 23:40), зафіксований на рівні 1,01% (7,24%), був меншим за рейтинг спортивного випуску муніципального телеканалу у півтора рази. Рейтингові ж показники випуску «Нашого футболу» на УТ-1 (початок о 22:00) з показником 0,7% (2,4%) поступилися показникам випуску «Спорт. Тижневик» більше, ніж удвічі.

 

Окрім цього, рейтинг випуску «Спорт. Тижневик» телеканалу «Київ» за 17 серпня був рекордним, порівняно з іншими випусками програми за весь минулий рік.

 

Програма «Спорт. Тижневик» телеканалу «Київ» є єдиною на українському телебаченні аналітичною програмою, яка розповідає про події за минулий тиждень у різних видах спорту, а не лише у футболі. Її ведучими є відомі спортивні тележурналісти Роман Кадемін і Руслан Свірін.

Расскажите друзьям про новость

Новое видео