ISTIL Group інвестувала 6,5 млн євро для станції HD TV
21 Сен 2009, 09:49

ISTIL Group інвестувала 6,5 млн євро для станції HD TV

ISTIL Group інвестувала 6,5 млн євро на придбання HD-ПТС для «Поверхности»

ISTIL Group інвестувала 6,5 млн євро для станції HD TV

ISTIL Group інвестувала 6,5 млн євро на придбання пересувної телевізійної станції формату HD TV для групи компаній «Поверхность». Про це повідомляє «Телекритика» з посиланням на прес-службу ISTIL Group.

ПТС розроблена британською компанією Sony Professional Solutions Europe спеціально на замовлення групи компаній «Поверхность», акціонером якої є ISTIL Group. Технічне переоснащення зумовлене офіційним рішенням УЄФА, згідно з яким від цього року трансляція всіх футбольних матчів Ліги чемпіонів має відбуватися лише у форматі HD TV. Правовласником трансляцій Ліги чемпіонів в Україні виступає група компаній «Поверхность».

Першою прямою трансляцією у форматі HD TV в Україні став матч «Динамо» – «Рубін». «Поверхность» забезпечила пряму трансляцію матчу у форматі високої чіткості на каналі «Спорт HD» і в стандартній чіткості на каналах «Спорт 1» і Перший національний.

«Чемпіонат Англії з футболу прийнято знімати в якості HD 24 камерами. А наша станція розрахована на 30 камер. Ані за технічними характеристиками (86-кратні об'єктиви), ані за розміром і комфортом у роботі наша станція не має аналогів в Україні», – цитує прес-служба Руслана Загоруйка, заступника голови правління компанії «Поверхность СК».

Расскажите друзьям про новость

Новое видео