03 Июн 2008, 08:40

Судовий розгляд справи Starcom Ukraine і «Телесистем» перенесено

3 червня Господарський суд міста Києва мав розглядати справу за позовом ЗАТ «Телесистеми України» до ДП «Старком Україна» про визнання недійсним укладеного договору на рекламно-медійне обслуговування бренду PEOPLEnet.
 
Проте розгляд справи так і не відбувся – його перенесено щонайменше на два тижні. Наступного разу справа розглядатиметься колегіально трійкою суддів Господарського суду міста Києва.
 
Представники агенції Starcom Ukraine у суді вважають, що на перенесення розгляду справи вплинуло те, що до суду подали клопотання про присутність на засіданні декілька ЗМІ, і суддя Валентин Палій, імовірно, не ризикнув приймати рішення в складній справі одноосібно.
 
Нагадаємо, що 7 травня компанія «Телесистеми України» подала позов до Господарського суду міста Києва, у якому вимагає визнати недійсною рекламну угоду, укладену з медійною агенцією Starcom Ukraine у 2006 році на суму понад 28 млн. гривень. Таким чином рекламодавець планує не лише уникнути виплати боргу на 10 млн. гривень, а й повернути вже сплачені кошти.

Расскажите друзьям про новость