Український ресторатор Євген Клопотенко випустив сервіс виклику професійних кухарів MAKITRA.
MAKITRA — це найкращі шеф-кухарі Києва, які приготують смачну їжу прямо у замовника вдома.
«Краще, ніж ресторан. Бо всі смакові приколи в меню підлаштовуються під вас. Простіше, ніж готувати. Бо продукти закуплять, привезуть, зроблять з них страви, ще й посуд помиють після», — прокоментував Клопотенко.
Для створення сервісу ресторатор ретельно відбирав шеф-кухарів, розробив меню з більше ніж 200 страв, у якому поєднав українські традиції та сучасні тренди гастрономії.
Шеф-кухар самостійно закуповує свіжі продукти в магазинах великих мереж за кілька годин до візиту; готує всі страви на кухні замовника, забезпечує його спеціальним пакованням (контейнерами) та інструкціями щодо того, як розігрівати та сервірувати страви; підтримує чистоту на кухні та зберігає конфіденційність щодо замовлення.