Nike випустив кросівки у колаборації з баскетболісткою Сабріною Іонеску
04 Вер 2023, 17:24

Nike випустив кросівки у колаборації з баскетболісткою Сабріною Іонеску

Nike запустив кампанію «Sabrina’s Laws of the Game», яка приурочена до випуску фірмових кросівок Nike для баскетболістки «Нью-Йорк Ліберті» Сабріни Іонеску. Вона cтала другою спортсменкою за останні десять років, яка отримала власні кросівки Nike, після баскетболістки Єлени Делле Донн у минулому році.

Нагадуємо, що MMR розпочав прийом заявок для участі в Конкурсі PR-кейсів. Ознайомитися з номінаціями, правилами подачі кейсів та заповнити анкету для участі можна тут. Найяскравіші кейси будуть представлені згодом на сторінках mmr.ua та лендингу конкурсу. Найкращі кейси оргкомітет MMR нагородить під час PR марафону 8 листопада.

Центральним елементом рекламної кампанії є ролик-гімн від Wieden+Kennedy Portland, який радить молодим гравцям прислухатися до Сабріни та вивчити її правила, щоб змінити гру.

Кросівки Sabrina 1 доступні у двох кольорах — Ionic та Spark.

Вертикально нахилений логотип Nike символізує бар’єри, які Іонеску долала протягом своєї кар’єри. На кросівках є пунктирна літера «i» (для Іонеску), що огортає верхню та нижню підошву взуття, а також складні вишиті візерунки на передній частині стопи та устілках, що віддають данину традиційному румунському мистецтву та архітектурі.

Кросівки підійдуть як чоловікам, так і жінкам.

«У дитинстві я грала у баскетбол, і там було так багато молодих хлопців і чоловіків, які казали: «Ти не повинна грати з нами», — розповіла Іонеску. — Тому, коли я розробляла це взуття, я хотіла, щоб будь-хто, де б він не був, міг взути його і досягти того, чого б він не захотів. І це було перше, що я сказала Nike: «Я хочу, щоб це взуття було унісекс».

Розкажіть друзям про новину

Нове відео