MOVA, американські гірки із задоволення, павучки-павичі. Ретроспектива тижня з Мар‘яном Шумом
11 Сер 2023, 15:31

MOVA, американські гірки із задоволення, павучки-павичі. Ретроспектива тижня з Мар‘яном Шумом

Як минув робочий тиждень та які плани на вихідні, розповідає Мар’ян Шум, cпівзасновник та креативний директор nevgamovni.

Як минув тиждень?

Для нас тиждень у Невгамовних розпочався з публікації останнього ролику для бренду пива MOVA — ми багато зусиль вклали в його створення, і дуже приємно, що він сподобався і клієнту, і людям.

Ми від таких коментів теж плачемо від щастя.

Нічого не очікувавши і заливши його в TikTok, отримали більше 60К переглядів і багато приємних коментарів на кшталт «Ви цього не побачите, але це так креативно, що я впав на коліна і трішки заплакав від щастя». Ми від таких коментів теж плачемо від щастя, щоб ви просто знали.

Відкриття тижня

Відкрив євровий рахунок та дізнався про існування павучків-павичів.

Що дістало за тиждень?

Нічого не дістало, і, скільки потрібно часу, стільки нічого й не дістане. Не забуваємо донатити на ЗСУ.

Музика тижня

Andrii Barmalii.

Що почитати?

Видавництво почало телефонувати мені та продавати зі знижкою 10% гель для душу і шампунь 2в1 за 240грн.

Раджу просто не забувати читати художню літературу. Мало людей читає — через це, коли я нещодавно «розійшовся» і купив всю серію «Дюни» Френка Герберта, видавництво почало телефонувати мені та продавати зі знижкою 10% гель для душу і шампунь 2в1 за 240грн. Так от — читайте більше, щоб видавництвам не приходилося так робити. 

Що подивитися?

Для менталки добре працює Вогняне HIMARS-шоу в телеграм-каналі СИРСЬКИЙ.

А якщо хочете хороший фільм із рубрики «ніхто не бачив», рекомендую тайський “Fast and Feel Love” (є на Netflix).

Ваш топ-3 застосунків на телефоні

Я краще пораджу один. Усі встановіть собі гру «Кобза» — ви гарантовано отримаєте американські гірки із задоволення від відгадування слів із домішками пекельного борошна, коли вам це буде складно вдаватися 😃

Плани на вихідні. Поради, куди піти

Раджу сходити на виставку робіт із кераміки Оксани Грудзинської в Національному музеї українського народного декоративного мистецтва, ви точно бачили її роботи, ходили повз них і не помічали, який це скарб, а тепер будете знати 🙂 Беріть квиток на всю експозицію музею — на вас чекають бонусом більш ранні роботи Марії Приймаченко (ніж ті, які, сподіваюся, ви вже бачили в Українському домі).

Розкажіть друзям про новину

Нове відео