Nike відкриє мережу бутикових фітнес-студій
03 Сер 2023, 17:26

Nike відкриє мережу бутикових фітнес-студій

Nike планує відкриття мережі власних фітнес-студій. Перша локація відкриється в Лос-Анджелесі наприкінці цього року. Студії бігу та тренувань пропонуватимуть живі заняття та соціальні фітнес-заходи.

Фітнес-студії будуть створені у партнерстві зі спортивною платформою FitLab і будуть двох типів — Nike Training Studios та Nike Running Studios.

Nike не відповіла на запитання про те, скільки таких локацій планує відкрити, але на сайті ритейлера зазначено, що студії планується відкрити «там, де є найкраща можливість налагодити зв’язок зі споживачами за допомогою преміальних послуг, досвіду і продуктів». Ритейлер також планує продавати товари в цих локаціях, але товари Nike Studios не можна буде повернути в роздрібні магазини Nike.

Nike Studios пропонуватиме місячні абонементи, які можна буде скасувати в будь-який час, але клієнти повинні повідомити про це за 10 днів до наступного платежу, щоб уникнути стягнення коштів. Наразі абонементи діють лише для одного місця, але в майбутньому Nike планує випустити рівень членства All Access, який дозволить тренуватися в будь-якій зі своїх студій.

Тренувальні студії Nike пропонуватимуть заняття, зосереджені на певних групах м’язів і включатимуть вправи з вагою, гирями, мішками з піском тощо.

«Нещодавно компанія Nike оголосила про створення Nike Well Collective, наше зобов’язання надавати інновації, знання, послуги та досвід для тіла, розуму та життя. В рамках цього ми залучаємо нових тренерів по всьому світу та інвестуємо в п’ять стовпів цілісного фітнесу Nike: рух, усвідомленість, харчування, відпочинок та зв’язок», — сказав представник Nike з приводу відкриття студій.

Ініціатива Nike Well Collective, яка стартувала в червні, фокусується на комлексному фітнесі та орієнтована на жінок. У рамках цієї ініціативи спортивний ритейлер заявив, що розширює свій фірмовий контент і програми, включаючи такі речі, як поради щодо харчування і практики усвідомленості.

Nike вже давно рекламує свої застосунки для тренувань, зокрема Nike Training Club та Nike Run Club, а в грудні ритейлер розширив доступ до них, розмістивши добірку свого контенту для тренувань на Netflix. Ця пропозиція включає п’ять програм вправ, що складаються з декількох епізодів, випущених 10 мовами і призначені для різних рівнів фізичної підготовки. Є програма з 13 епізодів Kickstart Fitness with the Basics, а також програми для м’язів кору, йога, HIT і розтяжки, а також Feel Good Fitness.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео