Бренд консервованої води Liquid Death співпрацював з WhistlePig Whiskey, щоб створити новий віскі, частково витриманий у справжній труні на винокурні у Вермонті та виготовлений з гірської води Liquid Death.
Лімітована серія під назвою «WhistlePig GraveStock Wheat Whiskey» призначена для «тих, хто знає, що життя занадто коротке, щоб пити щось інше, крім найкращого».
Будьте впевнені, він не має смаку, схожого на смерть: пшеничний віскі витримувався кілька років у традиційній дубовій бочці, а потім дозрівав у спеціально виготовленій труні — без участі справжніх трупів — протягом приблизно двох тижнів. WhistlePig заявила, що в результаті отримано живий спиртний напій міцністю 86 градусів з нотками жимолості, біскотті та ірису.
«WhistlePig GraveStock Wheat Whiskey» коштує $74.99 за стандартну пляшку об’ємом 750 мл і буде продаватися з 24 червня в інтернеті та в обраних роздрібних магазинах, ресторанах і барах.