Heineken створив гострий соус із пива
11 Кві 2025, 17:29

Heineken створив гострий соус із пива

Усі чули про холодне пиво як акомпанемент до гострих страв, але Heineken пішов ще далі. Бренд представив перший у світі гострий соус, виготовлений з інгредієнтів свого пива у співпраці з еквадорською шеф-кухаркою Алехандро Еспінозою. Вибухове поєднання кулінарних традицій, інноваційних продуктів та історії бренду перетворило досвід споживання Heineken на безпрецедентну смакову пригоду.

Цей гострий соус, виготовлений із легендарних інгредієнтів Heineken (чистого солоду та дріжджів), був розроблений як природне доповнення до пива, а не як проста приправа. Задумом стало створення ідеального балансу між гостротою еквадорських спецій та оригінальним смаком пива Heineken, не перекриваючи при цьому жодного з них.

Для запуску цієї інновації Heineken організував ексклюзивний захід у Кіто, в ресторані Somos, де гості змогли скуштувати соус у поєднанні з охолодженим пивом Heineken. Обмежений тираж у 1 000 одиниць був розповсюджений серед обраних ресторанів та друзів бренду, як подарунок для найвибагливіших поціновувачів.

Цим гострим соусом Heineken доводить, що може вийти за межі келиха і потрапити на тарілку, зберігаючи при цьому свій фірмовий смак, вимогу до якості та невеликий присмак несподіванки.

Розкажіть друзям про новину