«Сила там, де ти»: центр протезування та український fashion-бренд презентували спільний дроп
25 Жов 2024, 14:57

«Сила там, де ти»: центр протезування та український fashion-бренд презентували спільний дроп

СЕО Superhumans Center Ольга Руднєва, телеведучий та громадський діяч Олександр Педан, ветерани та випускники Superhumans Center Руся Данілкіна та Денис Кривенко представили благодійну колекцію.

У спільній комунікації вони акцентують увагу на незламності й силі українців, підтримуючи гасло «Сила там, де ти»: у Харкові, в Одесі, в Києві, у Львові, на вулиці кожного українського міста, яке тримає оборону та продовжує боротьбу кожного дня протягом останніх двох років і там, де ветерани повертаються до активного цивільного життя, попри травми.

Спільний дроп «Сила там, де ти!» створили fashion-бренд INTERTOP спільно з Всеукраїнським центром з протезування, реконструктивної хірургії та реабілітації постраждалих від війни Superhumans Center.

Колекція складається з одягу, який пошитий в Україні: шорти, футболки та шопери з дизайном Лілії Пустовіт. На підтримку ініціативи американський спортивний бренд Skechers випустив нову лінійку кросівок, що доповнюють дроп. 100% прибутку від продажів цього одягу та взуття буде скеровано у Центр Superhumans на реабілітацію постраждалих від війни в Україні.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео