Ветерани з ампутаціями та українські зірки зберуть кошти на спортивні протези під час благодійного матчу
18 Жов 2024, 15:19

Ветерани з ампутаціями та українські зірки зберуть кошти на спортивні протези під час благодійного матчу

Разом з Mastercard та Ощадбанком за підтримки Superhumans Center і Української Асоціації Футболу України Adsapience оголосили про старт проєкту «Матч за Героїв», місією якого є подолання упереджень стосовно людей з інвалідністю та сприяння соціальній реінтеграції ветеранів з ампутаціями, створення умов для їхнього активного способу життя і розвитку адаптивного спорту.

Благодійний проєкт має на меті зібрати 7,5 млн грн на спортивні протези для ветеранів, які втратили кінцівки. Із 20 вересня до 31 жовтня 2024 року включно 1 гривня з кожної транзакції карткою Mastercard Ощадбанку буде перераховуватися на збір для пацієнтів Superhumans Center, які потребують спортивних протезів. Також можна зробити додатковий внесок на сторінці проєкту.

Ключовою подією проєкту стане благодійний матч, що відбудеться 20 жовтня на стадіоні НТК імені Віктора Баннікова в Києві. На футбольному полі зустрінуться ветерани з ампутаціями кінцівок — пацієнти Superhumans Center та відомі українські зірки, які підтримали цей проєкт і зіграють разом з ветеранами. Серед них: Анатолій Анатоліч, Олександр Педан, Іван Люлєнов, Артем Пивоваров, Віктор Вацко, Олександр Терен та Олександр Сидоренко (Fozzey).

Під час матчу розкриють історії ветеранів, розкажуть, як футбол в якості командної гри допоміг їм повернутися до нормального, повноцінного життя і наскільки це допомогло й об’єднало всіх щодо мети відновлення та відчуття побратимства, але вже на футбольному полі.

Трансляція матчу відбудеться 20 жовтня о 13:00. Його можна подивитись на MEGOGO у розділі «Спорт», на каналі «MEGOGO Футбол Перший» та в етері Т2 на телеканалі «MEGOGO Спорт» або на YouТube-каналі «MEGOGO Спорт».

Розкажіть друзям про новину

Нове відео