Marie Claire Україна представило обкладинки з переможницями Паралімпійських ігор-2024
16 Жов 2024, 16:45

Marie Claire Україна представило обкладинки з переможницями Паралімпійських ігор-2024

Видання Marie Claire Україна представило осінній номер. Героїнями трьох обкладинок стали переможниці Паралімпійських ігор в Парижі: Оксана Зубковська, Анна Стеценко, Наталія Морквич. 

Оксана Зубковська — легкоатлетка, рекордсменка світу зі стрибків у довжину серед спортсменів із порушенням зору, п’ятиразова паралімпійська чемпіонка. Оксана здобула золоту медаль у стрибках у довжину на Паралімпійських іграх у Парижі 2024. Вона ніколи не здається, не слухає тих, хто каже, що нічого не вийде, а йде до мети.

Анна Стеценко — плавчиня, п’ятиразова паралімпійська чемпіонка, чемпіонка, дворазова срібна і бронзова призерка Паралімпійських ігор 2024 у Парижі. Анна завжди йде за власним результатом, а не за першим місцем. Для неї найголовніше — перемога над собою.

Наталія Морквич — фехтувальниця на візках, чемпіонка та призерка Європи й світу. Наталія виборола «срібло» Паралімпійських ігор 2024 у Парижі у складі збірної українських шпажисток. Її девіз: «Без поразок немає перемог».

Головна тема номеру — сильні історії героїнь обкладинки. Чемпіонки розповіли про натхнення у житті, дисципліну в спорті та щасливі випадки, які здатні змінити життя.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео