Рекламників запрошують долучитись до опитування щодо настроїв працівників агенцій серед країн Європи
09 Жов 2024, 12:40

Рекламників запрошують долучитись до опитування щодо настроїв працівників агенцій серед країн Європи

Європейська Асоціація Комунікаційних Агенцій (EACA) у партнерстві з Всеукраїнською рекламною коаліцією та іншими національними індустріальними асоціаціями запустила опитування серед країн Європи про настрої співробітників у рекламно-комунікаційній індустрії. Це є чудовою можливістю для фахівців поділитися своїми думками стосовно стану комунікаційних агентств у Європі.

Метою опитування є покращення репутації галузі, а також створення умов для залучення і утримання талантів. Участь в опитуванні братимуть фахівці з рекламних агенцій понад 20 європейських країн, що допоможе зібрати цінні інсайти про поточний стан ринку та подальші шляхи його розвитку.

Це опитування створене для того, щоб агентства мали можливість анонімно висловити свої думки про роботу в європейській індустрії комерційної креативності та комунікацій. Воно також слугує майданчиком для обговорення важливих питань, таких як різноманітність, інклюзія, стійкість і фінансові труднощі, спричинені зростанням витрат. Результати допоможуть покращити репутацію індустрії та сприятимуть формуванню спільного європейського бачення щодо майбутнього її розвитку.

Участь в опитуванні є важливою для коригування поточного стану рекламної індустрії. Це допоможе зрозуміти загальні настрої в індустрії та рухатися до більш стійкого, інклюзивного й згуртованого майбутнього в Європі.

Пройти опитування можна за посиланням. Дедлайн для заповнення анкети — 31 жовтня.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео