James Blunt змінить ім’я, якщо його альбом знову підкорить музичні чарти
07 Жов 2024, 11:33

James Blunt змінить ім’я, якщо його альбом знову підкорить музичні чарти

Якщо перевидання альбому британського співака James Blunt «Back To Bedlam» знову посяде перше місце в чартах, виконавець змінить своє ім’я — на будь-яке, яке обере громадськість.

У своєму дописі в Instagram James Blunt дав сміливу обіцянку своїм шанувальникам, запропонувавши змінити своє ім’я на будь-яке інше, якщо його альбом повернеться на перше місце — через два десятиліття після його першого релізу.

У відео співак заявив: «Мене звуть James Blunt, і ви можете повністю зіпсувати мені життя. Я знаю, що до вас доходили чутки, і вони правдиві, я перевипускаю свій дебютний альбом «Back To Bedlam» 11 жовтня. Це те, що робило мене стабільно багатим протягом останніх 20 років.

І щоб віддячити вам, моїм шанувальникам, якщо «Back To Bedlam» знову займе перше місце в чартах, я офіційно зміню своє ім’я. На що я його зміню? Ну, це повністю залежить від вас. За своє життя мене називали по-різному: «найненависнішою людиною в поп-музиці», «надокучливим», «James Beige», нехай люди вирішують. Але якщо він не стане номером один, я не зміню своє ім’я. Можна з упевненістю сказати, що це найважливіший демократичний момент року».

У 2004 році James Blunt випустив альбом «Back To Bedlam», до якого увійшли такі хіти, як «You’re Beautiful», «High», «Wisemen» та «Goodbye My Lover». Щоб відзначити 20-ту річницю альбому, співак вирішив перевидати його і вирушити з ним в тур.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео