X обмежить видимість дописів із використанням жирного шрифту і курсиву
03 Жов 2024, 16:43

X обмежить видимість дописів із використанням жирного шрифту і курсиву

Ілон Маск порадив користувачам соцмережі X утриматися від надмірного використання жирних шрифтів у своїх публікаціях.

Він заявив, що такі дописи більше не будуть відображатися на головній стрічці.

Маск підкреслив, що функція напівжирного шрифту, призначена для того, щоб допомогти користувачам підкреслити певні частини їхніх повідомлень, може відволікти увагу від загальної привабливості допису, якщо нею зловживати.

Він висловив своє розчарування в одному з дописів, сказавши: «Вам доведеться натиснути на деталі допису, щоб побачити все, що виділено жирним шрифтом. Мої очі кровоточать».

Ця зміна означає, що будь-який текст, відформатований напівжирним шрифтом, буде прихований від прямого перегляду в головній стрічці. Тепер користувачам потрібно буде натискати на окремі дописи, щоб побачити виділений жирним шрифтом текст. Це оновлення стосується не лише вебкористувачів, але нещодавно було поширено на користувачів застосунків для iOS та Android.

Раніше X дозволяв виділяти текст напівжирним і курсивом лише вебкористувачам, але розширення функції на мобільні платформи призвело до помітного зростання її використання.

Це нове правило було оголошено, щоб нагадати користувачам про збереження читабельності та естетичної якості їхніх дописів, гарантуючи, що платформа залишатиметься зручною для користувачів.

Цим новим правилом X прагне покращити візуальний досвід своїх користувачів і зберегти цілісність контенту платформи.

Розкажіть друзям про новину

Нове відео